de Sluiswachter

Een witte oase tussen bossen en kreken

Op deze rustige woonplek aan de Boslaan, waar water en groen harmonieus samenvloeien, is het heerlijk resideren. Direct gelegen aan het rustige water van de Kleine Kreek en op wandelafstand van het centrum van Axel, verheffen zich binnenkort 24 luxe appartementen verdeeld over twee gebouwen. Alle appartementen hebben prachtig uitzicht over de natuur.

De expressieve architectuur, ontworpen door ARCHIKON architecten & constructeurs, sluit naadloos aan op de natuurrijke en groene omgeving. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en dragen bij aan een optimale ruimtelijke beleving van uw appartement. Laat u verrassen door de ruime invulling van de appartementen, voorzien van royale terrassen, waardoor u één zult worden met de omgeving.

Zomerlust

Zomerlust, een voormalig restaurant met allure, op een werkelijk schitterende locatie. Waar men voorheen van verre een bezoek bracht aan dit restaurant om zich uitgebreid culinair te laten verwennen in een heerlijke relaxte ambiance.

Als een witte oase direct naast de Kleine Kreek zullen twee appartementen-blokken van elk twaalf appartementen verrijzen, stijlvol en met allure, zoals dat hoort bij Zomerlust. Daarnaast is er plaats voor vijf of zes riante vrije kavels waar u uw droom-woning geheel naar eigen wens kunt realiseren.

Dichtbij de natuur

Letterlijk op loopafstand van het centrum van Axel en toch midden in de natuur. Zomerlust is direct gelegen aan de Kleine Kreek, omringd door bos en park en aan het Axels Bos.

Het natuurgebied Smitsschorre, met een omvang van 170 hectare, ligt op steenworp afstand aan de overkant van de weg. U vindt daar onder meer de 18-holes golfbaan De Woeste Kop te midden van de kreken en de bossen. In het bosrijke gebied is het buitengewoon genieten om te wandelen of fietsen.

Lopend langs de noord- of westzijde heeft u een prachtig uitzicht over de Axelse Kreek en de Zwartenhoek. Wellicht ziet u in de vroege morgen, in alle stilte, zelfs een ree of een eekhoorn!

Appartementen en kavels

In Zomerlust staat alles in het teken van majestueus wonen. Er komen twee elegante woongebouwen met in totaal 24 appartementen en vijf of zes vrije kavels. De luxe appartementen hebben een bijzonder fraaie ligging direct aan de Kleine Kreek.

Droomt u van wonen in een vrijstaand huis op een unieke locatie? Dan is Zomerlust de uitgelezen plek om uw eigen huis te (laten) bouwen. De vijf of zes riante vrije kavels bieden royale bebouwingsmogelijkheden en hebben een rustige ligging in een luxe woonomgeving. Zomerlust biedt u de unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen op een bijzondere en gewilde locatie.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende appartementen en kavels die te koop zijn in Zomerlust? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en kavels. Mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op of bel rechtstreeks naar (+31) (0)115 76 05 00.

Naar gebouw 1 Naar gebouw 2 Naar de kavels